Aangepaste openingstijden door Corona-virus

De komende weken werken wij met zo min mogelijk mensen op kantoor. Daarom zijn wij verminderd telefonisch bereikbaar. Je kunt ons wel op de gebruikelijke tijden mailen en Whatsappen. Onze diensten zullen gewoon blijven werken en mochten we onverhoopt een storing ervaren dan staan onze storings-monteurs gewoon paraat.

We gaan ook gewoon door met het aansluiten van nieuwe klanten. Daarvoor vragen we je medewerking om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden.

Bereikbaarheid servicedesk

Onze servicedesk is gewoon aan het werk op de uren dat je van ons gewend bent. Zij behandelen dan alle email en ook via Whatsapp zijn wij gewoon te bereiken. Omdat wij met minder mensen werken zijn wij tijdelijk verminderd telefonisch bereikbaar.

Ons streven is, zoals altijd, dat u binnen 2 dagen antwoord van ons krijgt via de mail en via WhatsApp binnen 2 uur. Wij hopen op je begrip wanneer dit onverhoopt iets langer duurt dan dat. Om de mail zo efficiënt mogelijk te kunnen aanpakken, willen wij je vragen om het onderwerp van de mail zo duidelijk mogelijk te houden.

Om de kans op besmettingen zo laag mogelijk te houden zullen wij voorlopig geen bezoek meer op ons kantoor ontvangen. Daarnaast willen wij je vragen om contact zo veel mogelijk via de email te houden. Op deze manier hebben wij de mogelijkheid om, ook met minder personeel, iedereen zo goed mogelijk van dienst te blijven zijn. 

Monteursbezoeken

Voor de veiligheid van zowel onze monteurs als voor jou (en je gezin) hanteren wij de RIVM-richtlijnen tijdens een bezoek van een van onze monteurs. In het kort komt dat neer op het volgende:

Als wij ons hier allemaal aan houden, houden wij het risico op verspreiding zo klein mogelijk en kunnen onze monteurs hun werk zo goed mogelijk blijven doen. Op deze manier hopen wij het Corona-virus buiten de deur te houden en kunnen wij ons uiterste blijven best doen om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen. 

Alvast dank voor je begrip en medewerking.