Marketingmedewerker Tweak

Wij willen overal in Nederland Gigabit internet mogelijk maken. Dat doen wij door te investeren in glasvezel. Wij zoeken een marketingmedewerker om ons daarbij te helpen.

Geloof jij dat glasvezel de toekomst van het internet is?

Wil jij genoeg keuze en een snelle internetverbinding?

Vind jij werken in een klein bedrijf leuker is dan bij een groot bedrijf?

Over ons

Wij zijn een klein familiebedrijf met tien vaste krachten en twintig part-time servicedeskers. Met dit team doen wij zelf wat andere providers uitbesteden. Dat maakt werken bij Tweak en Sparql uitdagend, maar ook leuk.

Wij bouwen zelf ons netwerk, doen zelf onze marketing en staan zelf hoogstpersoonlijk onze klanten te woord. Als marketingmedewerker maak je een belangrijk onderdeel uit van dit team.

Een klein bedrijf zijn in een markt gedomineerd door giganten betekent vaak tegen de klippen op fietsen. Maar het betekent ook uitdaging, teamwork en de binnenbocht nemen waar niemand anders dat kan.

Jouw functie

Wij zijn op zoek naar een marketingmedewerker die vooral uitvoerend bezig kan zijn. Natuurlijk is een goed stel hersenen en een frisse set ideëen een grote pré, maar ons grootste probleem is dat we meer ideeën hebben dan mensen om ze uit te voeren.

Dat betekent dat je in nauwe samenwerking met ons commerciële team alle commerciële acties en uitingen van Tweak en Sparql helpt vormgeven en uitvoeren. Een brede en uitdagende functie dus.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Marketing-agenda opstellen en bijhouden.
 • Onderhoud en updaten van de websites.
 • Schrijven van blogs en/of  het maken van video’s.
 • Beheer van advertenties (Adwords, Affiliates, Social).
 • Uitvoeren van marketingcampagnes.
 • Aanwezig zijn op informatieavonden.
 • Schrijven en versturen van nieuwsbrieven.
 • Up-to-date houden van klanten in fases van glasvezel-uitrol.
 • Onderhouden van social media.
 • Contact onderhouden met Sparql dealers.
 • Beheer van sponsorovereenkomsten.
 • Opbouwen en onderhouden van Tweak community.
 • Maandelijks rapporteren aan het management.

Verzoeken en voorwaarden

 • Wij mikken op HBO werk-en denkniveau, maar een opleiding is niet verplicht.
 • Vertel ons in je motivatie vooral wat je al gedaan hebt en geef ons voorbeelden van je werk.
 • Laat in je CV vooral geen bijbaantjes achterwege, wij waarderen harde werkers.

Om te solliciteren:

We zouden het leuk vinden als je ons mailt met je sollicitatie. Zet daarin vooral waarom je hier wilt werken en waarom je een geschikte kandidaat bent. Je kunt meer informatie over ons, en ons productaanbod op deze website vinden.

Solliciteren kan via hr@cambrium.nl. Acquisitie is niet gewenst.


Junior Front End Developer Cambrium / Tweak

Geloof jij dat glasvezel de toekomst van het internet is?

Geloof jij dat er altijd keuze moet zijn om vooruitgang te waarborgen?

Geloof jij dat een klein bedrijf veel leuker is dan een groot bedrijf?

Wij zien een toekomst voor ons waarin iedereen in Nederland beschikking heeft over een internetverbinding van minimaal 1000 Mbit. Voor synchrone snelheden met die snelheid heb je écht glasvezel nodig. Die toekomst is momenteel in gevaar. Nu UPC, Vodafone en Ziggo samengaan tot één machtige kabelaar, en KPN vooral nog investeert in DSL-verbindingen is een onafhankelijk geluid belangrijker dan ooit. Wij zijn een klein bedrijf uit Almere dat het opneemt tegen de internetreuzen van Nederland. Die toekomst zullen wij verwezenlijken, maar in hóe we dat precies doen zijn wij pragmatisch.

Over ons

Ons vaste team bestaat uit tien mensen en twintig servicedeskers. Met dit team doen wij nagenoeg alles dat ons product nodig heeft zelf. Wij bouwen zelf ons netwerk, doen zelf onze marketing en staan zelf hoogstpersoonlijk onze klanten te woord. Als front-end developer maak je een belangrijk onderdeel uit van dit team. Je komt te werken in een klein familiebedrijf met alle voor- en nadelen van dien. Een klein bedrijf in een markt gedomineerd door giganten betekent vaak tegen de klippen op fietsen. Maar het betekent ook uitdaging, teamwork en de binnenbocht nemen waar niemand anders dat kan.

Jouw functie

Wij zoeken naar een ontwikkelaar die vooral lol heeft in de ontwikkeling van wat de gebruiker daadwerkelijk te zien krijgt. Als wij het hebben over onze ‘front end’, dan bedoelen wij álles dat voor klanten (en onszelf) zichtbaar is. Dat betekent dat je niet alleen werkt aan onze website en bestelprocessen, maar ook het administratiesysteem, facturen en alle mogelijke dashboards. Jij bouwt en ontwerpt deze ‘front ends’ zelf, en kunt voldoende programmeren om alles te laten werken. Het zwaartepunt van deze functie ligt op een mooie en goed werkende interface, en in mindere mate op programmeerskills.

Wij zijn flexibel in werktijden en thuiswerken, maar geloven wel dat persoonlijk contact belangrijk is. Ons kantoor is gelegen aan de Randstad 22 in Almere. Hier hebben wij een groot gemeenschappelijk kantoor en een stilteruimte. Iedereen werkt bij ons met flex-plekken. Je kunt dus elke dag zelf kiezen waar je wilt zitten, ook thuis. Als front-end developer draai je mee als volwaardig lid van onze technische dienst, en wij vinden het belangrijk dat wij elkaar met regelmaat treffen.

Voorbeelden van projecten:

 • Een volledige en overzichtelijke website. Dankzij jou hebben klanten geen vragen meer.
 • Een helder en soepel bestelproces dat voor iedereen duidelijk is.
 • Het uitbreiden van onze dashboards voor nog meer inzicht in onze klanten.

Kun jij ons helpen onze droom te verwezenlijken? Ben je helemaal thuis in jQuery, PHP, SQL, CSS, HTML, Composer, JSON, Bootstrap, GIT? Zorg jij dat onze klanten de meest soepele bestel- en gebruikservaring hebben? En ben jij bereid daarin de uitdaging met miljoenenbedrijven aan te gaan? Dan is de kans groot dat wij een bijzonder goede klik zullen hebben. We zijn erg benieuwd naar jouw sollicitatie. Laat ons graag zien wat je tot nu toe al gebouwd hebt, en bewijs dat je minimaal HBO werk- en denkniveau prima aan kan.

Verzoeken en voorwaarden:

 • Wij mikken op HBO werk-en denkniveau, maar een opleiding is niet verplicht.
 • Vertel ons in je motivatie vooral wat je al gedaan hebt en geef ons voorbeelden van je werk.
 • Laat in je CV vooral geen bijbaantjes achterwege, wij waarderen harde werkers.

Om te soliciteren:

We zouden het leuk vinden als je ons mailt met je sollicitatie. Zet daarin vooral waarom je hier wilt werken en waarom je een geschikte kandidaat bent. Je kunt meer informatie over ons, en ons productaanbod op deze website vinden.

Solliciteren kan via hr@cambrium.nl. Acquisitie niet gewenst.


Servicedesk-medewerker (m/v)

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in het centrum van Almere? Wij zoeken enthousiaste medewerkers voor onze gezellige servicedesk. Als internetprovider met een persoonlijk tintje staan wij dagelijks klanten te woord. Wij zijn geen doorgewinterd callcenter, maar een klein, gezellig en vooral persoonlijk bedrijf.

Als servicedesk-medewerker bied je ondersteuning op onze internet-abonnementen. Wij leveren vooral diensten via glasvezel en natuurlijk zit daar ook telefonie en televisie bij.

De ideale kandidaat

Jouw werk zal vooral bestaan uit telefonisch contact en het behandelen van inkomende e-mail. Wij werken niet met standaard belscripts maar geven je de vrijheid zelf het gesprek te voeren. Dat is veel leuker en uitdagender.

 • Je bent klantvriendelijk en hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je kunt problemen van klanten goed oplossen.
 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd.
 • Je hebt technische aanleg of de wil hier meer van te leren.

Wat wij jou bieden

Tot niet zo lang geleden noemden wij onszelf ‘de meest relaxte provider van Nederland’. Dat zijn we waarschijnlijk nog steeds want er heerst hier een leuke en informele werksfeer. Bij ons werken mensen met een passie of aanleg voor techniek, die leuk zijn in de omgang.

 • Getalenteerde collega’s met verstand van zaken.
 • Een leerzame omgeving.
 • Leuk en afwisselend werk.
 • Een prima salaris.

De werkzaamheden

Onze openingstijden zijn door de week van 9:00 tot 21:00 en in het weekend van 12:00 tot 20:00. Van maandag tot vrijdag zijn dat drie blokken van elk 4 uur en op zaterdag en zondag twee blokken van 4 uur. De roosters worden per week opgesteld en jouw beschikbaarheid wordt hierin verwerkt.

 • Klanten te woord staan.
 • Met technische vraagstukken bezig zijn.
 • Met collega’s sparren en schakelen.
 • Werken met variabele werktijden

Om te soliciteren:

We zouden het leuk vinden als je ons mailt met je sollicitatie. Zet daarin vooral waarom je hier wilt werken en waarom je een geschikte kandidaat bent. Je kunt meer informatie over ons, en ons productaanbod op deze website vinden.

Solliciteren kan op hr@cambrium.nl. Acquisitie niet gewenst.