Interactieve TV van Sparql

TV verandert steeds. En dat is goed nieuws. Nu kun je kiezen voor Sparql. De jongste TV-aanbieder van Nederland. Het beste aanbod voor de laagste prijs. Niet langer ben je overgeleverd aan reuzen als KPN en Ziggo. Sparql is de nieuwe aanbieder die de lont in het kruitvat steekt. Slaat die vonk over?

Interactieve TV van Sparql

Sparql is de onafhankelijke digitale televisieaanbieder van Nederland. Bij ons krijg je alle zenders, functies en mogelijkheden die je nodig hebt voor een aantrekkelijke prijs. Bovendien kijk je altijd in HD, kun je alle populaire zenders 7 dagen terugkijken, ook op jouw tablet en smartphone.

Sparql Basic

Ca. 70 zenders, waaronder:

logos1

Bekijk het complete overzicht op de website van Sparql.

Sparql Premium

Meer dan 100 zenders, waaronder:

logos2

Bekijk het complete overzicht op de website van Sparql.

Opnemen

Opnemen Pakket

Tijd om de videorecorder bij het oud vuil te zetten. Sparql maakt opnemen gemakkelijk. Kies het programma dat je niet wil missen en wij doen de rest. Alle opnames zijn thuis af te spelen via alle ontvangers. Simpel, met het Opnemen Pakket.

Opnemen pakket

Second Screen

Second Screen

Sparql bevrijdt TV kijken van de huiskamer. Met onze app op smartphone en tablet kijk je overal in huis TV. Op de bank, in de tuin, op de studeerkamer of in de badkamer. Met onze app kijk je eindeloos TV op smartphone en tablet.

Second Screen

Radio

Radio

Natuurlijk is er ook aan radio gedacht. Swing door de kamer en luister naar één van de maximaal 87 radiozenders. Die zijn allemaal in de allerbeste kwaliteit te luisteren.

Radio

Premium pakket

Heel veel zenders

Superveel of precies genoeg. Bij Sparql bepaal je zelf hoeveel zenders je wil hebben. Bij Light krijg je 41 zenders, bij Basic 69 zenders en Premium bevat 122 zenders!

Zenderoverzicht

HD TV

Perfecte beeldkwaliteit

Sparql staat voor een kwalitatief hoogwaardig product waarbij wij jou altijd gegarandeerd de op jouw adres hoogst mogelijke kwaliteit beeld zullen doorgeven. Met weinig compressie, want aan bandbreedte is met de huidige internettechnieken toch geen gebrek.

Perfecte beeldkwaliteit

Sparql Box

De Sparql Box

Met de Sparql Box heb je een modern stukje techniek in huis waarmee televisie kijken pas echt een genot wordt. Deze gloednieuwe ontvanger is namelijk niet alleen lekker snel maar is ook nog eens eenvoudig te bedienen.

Daarnaast past het kastje door het moderne en strakke design in elke kamer. Het formaat is ook nog eens lekker handzaam; je hoeft geen grote hoeveelheid ruimte vrij te maken voor de Sparql Box.

Sparql Box