Interactieve TV van Sparql

TV verandert steeds. En dat is goed nieuws. Nu kun je kiezen voor Sparql. De jongste TV-aanbieder van Nederland. Het beste aanbod voor de laagste prijs. Niet langer ben je overgeleverd aan reuzen als KPN en Ziggo. Sparql is de nieuwe aanbieder die de lont in het kruitvat steekt. Slaat die vonk over?

Interactieve TV van Sparql

Sparql is de jongste digitale televisieaanbieder van Nederland. Met het beste zenderaanbod. In je Alles-in-1 pakket zit Sparql Basic, FOX Sports 1, 3 en 5 zijn standaard inbegrepen. Wil je meer, dan neem je Sparql Premium.

Sparql Basic

75 zenders waaronder:

logos1

Bekijk het complete overzicht op de website van Sparql.

Sparql Premium

Ruim 40 extra zenders waaronder:

logos2

Bekijk het complete overzicht op de website van Sparql.

Opnemen

Opnemen Pakket

Tijd om de videorecorder bij het oud vuil te zetten. Sparql maakt opnemen gemakkelijk. Kies het programma dat je niet wil missen en wij doen de rest. Alle opnames zijn thuis af te spelen via alle ontvangers. Simpel, met het Opnemen Pakket.

Second Screen

Second Screen

Sparql bevrijdt TV kijken van de huiskamer. Met onze app op smartphone en tablet kijk je overal in huis TV. Op de bank, in de tuin, op de studeerkamer of in de badkamer. Met onze app kijk je eindeloos TV op smartphone en tablet.

Radio

Radio

Natuurlijk is er ook aan radio gedacht. Swing door de kamer en luister naar één van de maximaal 87 radiozenders. Die zijn allemaal in de allerbeste kwaliteit te luisteren.

Premium pakket

Heel veel zenders

Superveel of precies genoeg. Bij Sparql bepaal je zelf hoeveel zenders je wil hebben. Bij Light krijg je 41 zenders, bij Basic 69 zenders en Premium bevat 122 zenders!

HD TV

HD TV

Alle zenders die mogelijk zijn in HD worden standaard zo geleverd. Glasvezel maakt optimaal gebruik van de beschikbare bandbreedte. Zo bieden wij TV in de allerbeste kwaliteit.

De Sparql Box

De compleet nieuw ontworpen ontvanger biedt je een moderne navigatie. Zodat je snel vindt wat je zoekt. We hebben gekozen voor de beste digitale ontvanger om je de perfecte TV-ervaring te bieden: de Sparql Box.
Met een ingetogen ontwerp en rollende spierballen onder de motorkap heeft deze ontvanger alles in huis om je van tv te laten genieten als nooit te voren.

Sparql Box

Sparql Box