Tweak sponsort Ancient Party 2008

Studeren is al duur zat. TweakDSL heeft voor de kostenbewuste student een razendsnelle en complete Internetverbinding voor een zeer scherpe prijs. Geen limieten, de snelst mogelijke verbinding, gratis downloaden via TweakNews Usenet, gratis modem en geen kleine lettertjes. TweakDSL is er met het “TweakStudent” pakket voor de student die een werkzame Internet verbinding wil hebben zonder limieten en restricties, het liefst zo snel mogelijk, maar wel chronisch blut is. Studenten ADSL van “De meest relaxte Internetprovider” voor een zeer scherpe prijs van slechts 24,95 EUR per maand!

Om de lancering van dit nieuwe abonnement extra kracht achter te zetten, sponsort TweakDSL dit jaar de Ancient Party. De Ancient Party is een jaarlijks terugkerend studentenfeest dat wordt georganiseerd door het Utrechts Studenten Corps. het driedaagse feest vind plaats in de Cocieteit P.h.R.M. (het gele paleis) aan het Janskerkhof te Utrecht en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een fenomeen in de Nederlandse studentenwereld met optredens van grote Nederlandse artiesten en DJ's. Het evenement zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 september. Naar verwachting zullen er dit jaar zo'n 6.000 studenten uit heel Nederland op deze grootse gebeurtenis af komen. De Ancient Party viert dit jaar een lustrum, dus temeer reden om extra groot uit te pakken!

TweakDSL zal dit jaar prominent naamsverbonden zijn met dit evenement. Als hoofdsponsor zullen we overal te zien zijn met promotiemateriaal in de vorm van flyers, grote posters, en merchandising.

Tot ziens bij de Ancient Party 2008!