Tweak sluit samenwerking met iPass voor levering van mobiliteitsdiensten aan het MKB

Tweak sluit samenwerking met iPass voor levering van mobiliteitsdiensten aan het MKB

Tweak heeft gekozen voor een samenwerking met iPass, een bedrijf dat al jarenlang marktleider is op het gebied van mobiliteitsdiensten en meer dan een miljoen unieke gebruikers per kwartaal heeft. Het doel van deze samenwerking is om klanten in het midden- en kleinbedrijf (MKB) op nationaal niveau mobiele breedband diensten en op internationale schaal WiFi-connectieviteit te bieden. Tweak biedt deze nieuwe diensten aan als "TweakMobile" in de varianten Tweakmobile 3G en TweakMobile Global.
Tweak zal binnen Nederland onbeperkt 3G-verbindingen aanbieden voor slechts 60,00 EUR exclusief BTW per maand. TweakMobile Global, met naast nationaal 3G tevens wereldwijd WiFi is voor 70,00 EUR exclusief BTW beschikbaar. Voor klanten die buiten Nederland ook gebruik willen maken van 3G-verbinding, is tegen additioneel tarief een roaming-optie beschikbaar.
“Cambrium staat bekend om zijn uitstekende helpdesk en klantenondersteuning, die overeenkomen met onze eigen hoge standaarden op het gebied van klantenservice. We zijn verheugd om onze samenwerking met Cambrium bekend te maken. Dit bedrijf is sterk vertegenwoordigd binnen de Nederlandse MKB-markt en heeft een goed begrip van de toegangsbehoeften van zijn klanten. Door met Cambium samen te werken kunnen we kleine en middelgrote bedrijven een oplossing bieden die perfect aansluit op hun toegangsbehoeften en hen in staat stelt om overal waar ze reizen verbonden te blijven,” aldus Robert Huijsmans, sales manager voor de Benelux bij iPass.


Over iPass

iPass Inc. (NASDAQ: IPAS) helpt bedrijven bij het verenigen van het beheer van mobiele connectiviteit en apparaten. Met de software en services van iPass, kunnen klanten gebruiksvriendelijke draadloze- en breedbandoplossingen ontwikkelen voor hun mobiele werknemers, -thuiswerkers en filiaal- en retaillocaties. Het aanbod omvat daarnaast apparaatbeheer, beveiligingscontrole, en overkoepelende facturatie. Het aanbod van iPass wordt ondersteund door haar wereldwijde virtuele netwerk, haar on-demand beheerplatform en haar prijswinnende client software. Het wereldwijde virtuele netwerk van iPass brengt honderden draadloze, breedband en dial-up leveranciers bij elkaar verspreid over meer dan 160 landen. Honderden Global 2000 bedrijven, waaronder General Motors, Nokia en Reuters, vertrouwen op de diensten van iPass. Het bedrijf is opgericht in 1996 en heeft kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië. Voor meer informatie, bezoek www.ipass.com

iPass® is een geregistreerd trademark van iPass Inc.