Tweak sponsort DeLaagsteRekening.nl

ALMERE, 14 juli 2010 - Vanaf heden is Tweak de hostingsponsor van DeLaagsteRekening.nl en levert hiermee een compleet dienstenpakket voor de hosting van de website.

Tweak is een van de grootste glasvezelproviders van Nederland en levert daarnaast al ruim 8 jaar adsl aan in heel Nederland. Daarnaast is Tweak één van de grootste aanbieders van Usenet in Nederland.

DeLaagsteRekening.nl is een website waar mobiele telefoongebruikers erg veel geld kunnen besparen op hun mobiele telefooTweak sponsort DeLaagsteRekening.nlnrekening. De site analyseert het belgedrag van gebruikers volledig automatisch en zeer uitgebreid, om hen inzicht te geven in het eigen belgedrag. Na deze analyse zal een advies gegeven worden voor een abonnement dat precies aansluit bij de behoefte van de gebruiker.

Als één van de meest voordelige aanbieders van adsl- en glasvezel-abonnementen vinden wij het belangrijk dat consumenten goed op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen op het gebied van internet-abonnementen, maar ook op mobiele telefonie is natuurlijk erg veel geld te besparen. DeLaagsteRekening.nl is volgens ons de perfecte plek om het allerbeste abonnement uit te zoeken en wij dragen hieraan graag ons steentje bij in de vorm van sponsoring.

Neem snel zelf een kijkje op DeLaagsteRekening.nl en ontdek hoeveel jij kunt besparen op je mobiele telefonieabonnement!