Glasvezel Zuidenveld

Glasvezel Zuidenveld is een gemeente-breed Bewonersinitiatief dat glasvezel in heel Coevorden wil aanleggen. Zonder hoge aanlegkosten en zonder maandelijkse toeslagen. Wel met de hoogste snelheden en de meeste mogelijkheden.

Het gebrek aan overal beschikbare en betaalbare toegang tot snel internet is een bedreiging voor de gemeente Zuidenveld. Daarom kun je nu via Tweak kiezen voor Gigabit glasvezel.

Meer informatie is te vinden op de website van Glasvezel Zuidenveld.

In het kort

  • Huishoudens verglaasd 0
  • Huishoudens gepland 9.493
  • Beschikbaar 9.493
  • Woonplaatsen leverbaar Coevorden
  • Woonplaatsen aangekondigd ’t Haantje, Aalden, Benneveld, Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Dalerveen, De Kiel, Diphoorn, Erm, Gees, Geesbrug, Holsloot, Meppen, Nieuwlande Coevorden, Nieuwlande Hoogeveen, Noord-Sleen, Oosterhesselen, Schoonoord, Sleen, Stieltjeskanaal, Wachtum, Wezup, Wezuperbrug, Zweeloo, Zwinderen
  • Status Vraagbundeling
  • Eigenaar Glasvezel Zuidenveld
  • Uitvoerder Burgerinitiatief

1 Gigabit

Belachelijk snel Internet
+

Interactieve TV

O.a. 75 TV-zenders en TV van Canal Digitaal
+

Bellen

0,07 p/m vast en mobiel
Voor:

59.95

per maand
Doe de postcode check

Gigabit Internet ook bij jou?

Doe de postcode check

Veel gestelde vragen

Wanneer ga ik betalen?

Alle eenmalige kosten zoals administratiekosten en borg worden in rekening gebracht ongeveer een maand voordat het abonnement in gaat. Meestal zijn deze kosten €25,- en €50,- respectievelijk. De maandelijkse kosten worden in rekening gebracht vanaf het moment dat de verbinding in gebruik wordt genomen. Als dat meer dan een maand duurt nadat wij het signaal op de lijn hebben gezet, dan begint de betaling op dat moment. Wij factureren elke maand vooraf. Het zou dus kunnen zijn dat je bijvoorbeeld halverwege een maand wordt opgeleverd, en dus de huidige maand en alvast de eerstvolgende maand betaalt.

Wanneer gaat het abonnement in?

Wanneer wij een bestelling ontvangen op onze website sturen wij een bestelbevestiging. Als wij een bevestiging hebben ontvangen gaan de twee weken wettelijke bedenktijd in. Na deze bedenktijd is het contract definitief.

Let op!

Het abonnement gaat pas echt in op het moment dat de verbinding in gebruik wordt genomen. Dat is ook het moment dat de eerste reguliere maandfactuur in rekening wordt gebracht.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Als wij een getekend contract retour ontvangen heb je nog twee weken wettelijke bedenktijd. Daarna is het contract definitief. Indien het project Glasvezel Zuidenveld geen doorgang vindt, of wij om een andere reden niet kunnen leveren, kun je vanzelfsprekend afzien van het abonnement.

Kan ik tussentijds upgraden of downgraden?

Ja dat kan. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Kan ik een vast IP-adres krijgen?

Ja dat kan. Standaard is het IP-adres dynamisch, maar als je contact met ons opneemt zetten wij het graag voor je vast.