Alles over het bestelproces

Bestel je verbinding

We leveren zowel glasvezel als DSL. Glasvezel is super snel en klaar voor de toekomst. DSL is op véél meer plekken leverbaar. Voor beide type verbindingen geldt onderstaand bestelproces.

Het is belangrijk eerst te achterhalen of wij op jouw adres kunnen leveren. Dat kan natuurlijk heel gemakkelijk met de postcodecheck.

Nadat we hebben ontdekt welke abonnementen je kunt kiezen is het tijd om een geschikt pakket samen te stellen. Zoveel keuze, maar wij helpen je er zo gestroomlijnd mogelijk doorheen.

Kan ik Tweak glasvezel bestellen?

Glasvezel wordt in een rap tempo over ons land uitgerold. Daarom is het moeilijk om bij te houden waar wij allemaal kunnen leveren. Als je adres leverbaar is, of het staat gepland om opgeleverd te worden, dan zal dat uit een postcodecheck blijken.

Als op jouw adres nog geen glasvezel beschikbaar is dan zal onze postcodecheck aanbieden een DSL-abonnement te bestellen.

Schermafdruk 2015-03-19 14.10.39

Kan ik 1000 Mbit bestellen?

Ook dat is afhankelijk van waar je woont. Om er zeker van te zijn dat we je de juiste aanbieding kunnen doen is het belangrijk eerst een postcodecheck te doen. Die check is geheel vrijblijven en je zit nog nergens aan vast.

Schermafdruk 2015-03-19 14.11.03

Het ideale pakket samenstellen

In de eerste stap van het bestelproces krijg je een overzicht te zien van alle opties die beschikbaar zijn op je adres. Daaronder vallen de internetsnelheid, televisiepakketten en belbundels.

Schermafdruk 2015-03-19 14.14.47

Persoonsgegevens

Tijdens het bestelproces zal worden gevraagd om je persoonsgegevens op te geven. Die hebben we nodig voor het versturen van brieven en voor facturatie. Natuurlijk gebruiken wij persoonsgegevens alleen voor onze eigen administratie. Wij zullen persoonsgegevens nooit verkopen aan derden.

Schermafdruk 2015-03-19 14.19.15

Bevestigen

Voordat de bestelling definitief gedaan is zullen wij eerst een overzicht geven van alle kosten. Pas als je op ‘Plaats bestelling’ drukt zullen wij de bestelling definitief plaatsen.

Schermafdruk 2015-03-19 14.24.41

Bestelling is geplaatst

Tenslotte danken wij je natuurlijk hartelijk voor het plaatsen van de bestelling!

Schermafdruk 2015-03-19 14.29.07