1000 Mbit voor €395 p/jaar

Kies jij ook voor 1000 Mbit met fikse korting? Als je besluit om voor een jaar Internet & Bellen van Tweak af te nemen, kun je kiezen voor een jaarbetaling vooraf van €395 in één keer. Dat bespaart je maar liefst €109 ten opzicht van het reguliere tarief van €42 per maand. Je krijgt zo bijna 3 maanden gratis! Duizenden van onze klanten kiezen al voor dit spectaculaire voordeel! Jij ook?

Doe de postcodecheck

Jaarlijks €395,- + eenmalig € 25,- administratiekosten en € 50,- borg.

395.- per jaar
Postcodecheck

Voorwaarden jaarbetaling

  • De actie van € 395 is alleen geldig als je kiest voor een Internet & Bellen-abonnement en je het hele bedrag vooraf in één keer voldoet.
  • Je betaalt € 395, exclusief eenmalige administratiekosten van € 25 en € 50 borg voor je modem. De borg krijg je weer terug op het moment dat je je apparatuur inlevert.
  • Na een jaar kun je opnieuw profiteren van korting door voor een nieuw jaar te betalen.
  • Na het eerste jaar kun je per maand opzeggen of overschakelen op maandelijkse betaling. Hiervoor betaal je dan wel € 40 per maand. Ook als je jouw nieuwe jaar niet vol maakt, rekenen we 40 euro per maand met terugwerkende kracht.
  • Ook bestaande klanten kunnen gebruikmaken van deze actie. Bij je eerstvolgende factuur betaal je dan het jaarbedrag van € 395 ineens.

Je kunt per maand betalen. Je profiteert dan echter niet de actie ‘1000 Mbit voor € 1 per dag’. Het scherpe jaartarief van € 395 kunnen we je alleen bieden als je dat bedrag in één keer vooraf afrekent. Als je per maand een factuur wilt, betaal je het reguliere tarief van € 42 per maand.

Hoewel je per jaar betaalt, is het abonnement inhoudelijk niet anders dan een standaard maandabonnement. Dat betekent dat je na een jaar gewoon maandelijks op kunt zeggen. Maar het betekent ook dat het abonnement na een jaar niet zomaar wordt omgezet naar een maandelijkse betaling. Als je niks doet, zullen wij elk jaar opnieuw €395 in rekening brengen.

Hoewel je internet per jaar kunt betalen, kan televisie en telefonie alleen per maand betaald worden. Bij televisie is dat omdat er helaas geen jaarproducten bestaan bij Sparql. Dat komt omdat Sparql altijd maandelijks opzegbaar is. Voor telefonie geldt dat wij alleen maandelijks weten wat de daadwerkelijke gesprekskosten zijn. Ook belbundels worden maandelijks afgerekend.

Simpel. Als jij in één keer € 395 afrekent, scheelt dat heel wat administratieve rompslomp. En om je daarvoor te belonen krijg je een heel aantrekkelijke korting. Als je niet in één keer wilt betalen, heb je nog steeds internet en bellen voor een scherp tarief, maar kun niet meedoen aan de korting.

Jazeker. Ook bestaande klanten kunnen van ‘1000 Mbit voor €395 per jaar’ profiteren. Kies je voor deze actie, dan brengen we je op de eerstvolgende factuur € 395 voor een heel jaar Internetten & Bellen in rekening. Stuur ons gerust een mail met het verzoek om over te stappen.

Dat klopt. Na een jaar kun je maandelijks opzeggen. Je kunt ook weer profiteren van de hoge korting door een nieuw jaar te kiezen voor deze actie. Als je niks doet, zullen wij elk jaar opnieuw €395 in rekening brengen. Als je in de loop van het nieuwe jaar opzegt, geldt met terugwerkende kracht dan een tarief van € 42 per maand. Want, zoals gezegd, het superscherpe tarief van € 395 krijg je alleen bij betaling ineens, voor een heel jaar.

Tweak Internet en Bellen:
nergens goedkoper, nergens sneller.

Bestel nu

1000 Mbit voor €365 per jaar