Daarom kies je
voor Tweak

Iedereen heeft zo zijn reden of redenen om te kiezen voor Tweak.
We krijgen veel reacties, tips en suggesties via onze eigen helpdesk. En vragen onze klanten ook gewoon ‘Waarom kies jij voor Tweak?’
Zo weten we wat de belangrijkste redenen zijn om voor belachelijk snel internet via glasvezel van Tweak te kiezen.

 

7 redenen om voor Tweak te kiezen

#1 Snelheid

Als het snel kán, waarom zou je dan willen wachten? Sneller is altijd beter. Elke seconde, of zelfs een deel daarvan, is winst.

Bij Tweak leveren we dus alleen Gigabit-internet. Gewoon, omdat het kan. En kan het in de toekomst nog sneller, dan zijn we de eerste die dat doen. Inderdaad, omdat het kan!
'Goede snelheid voor een goede prijs, gratis statisch IPv4-adres met reverse DNS.'

Veerle uit Venhorst
kiest voor Tweak.

 

#2 Latency

Latency is de tijd die jouw signaal nodig heeft om naar de bestemming en weer terug te reizen. Vaak een kwestie van millisecondes. Howel er altijd vertraging optreedt, doen we er bij Tweak alles aan om deze zo laag mogelijk te houden.

Dat merk je onmiddellijk als je iets met internet doet. Zelfs eenvoudige online taken veel 'sneller'. Ben je een online gamer, dan is zo min mogelijk lag echt een must.
'Tweak biedt hoge snelheid, lage latency en een betere techniek dan andere opties. We gebruiken het voor streamingdiensten, hosting van een eigen server en thuiswerk in de IT.'

Willem uit Nistelrode
kiest voor Tweak.

 

#3 Betrouwbaarheid

Een groot huishouden. Downloaden, streamen, tv-kijken, videobellen, thuiswerken, een eigen server draaien. Dankzij Tweak kun je allemaal tegelijk van je verbinding gebruikmaken. En nog snel ook.
Hoe we dat doen? Simpel. Voor elke 5 klanten die we hebben, zorgen we ervoor dat de capaciteit voldoende is voor 10 klanten. Kom jij er vandaag nog bij? Gezellig! Dan prikken we er meteen wat capaciteit bij.
'Tweak kwam het beste uit de vergelijkingen die ik maakt en is ook nog voordelig bij jaarbetaling.'

Ruud uit Oss
kiest voor Tweak.

 

#4 Capaciteit

Een groot huishouden. Downloaden, streamen, tv-kijken, videobellen, thuiswerken, een eigen server draaien. Dankzij Tweak kun je allemaal tegelijk van je verbinding gebruikmaken. En nog snel ook.

Hoe we dat doen? We hebben altijd meer capaciteit beschikbaar dan onze klanten nodig hebben, bij voorkeur zelfs het dubbele. Kom jij er vandaag nog bij? Gezellig! Dan prikken we er weer extra capaciteit bij.
'Internet gebruik ik voor heel veel zaken: tv-kijken, e-mailen, shoppen, communiceren met de kinderen en anderen, de website voor de vereniging en nog veel meer.'

Jan uit Deurne
kiest voor Tweak.

 

 

#5 Keuzevrijheid

Je wilt toch niet betalen voor wat je niet gebruikt? Bij Tweak kies je daarom zelf of je alleen internet, internet en bellen of een alles-in-1 pakket via glasvezel afneemt. Je mag ook je eigen modem gebruiken of onze diensten combineren met een andere provider.

Kortom: internet, zoals je het zelf zou willen.
'Vrijheid in keuze van abonnement van 'hier is je aansluiting voor je eigen router, veel plezier' tot kant-en-klaar internet, tv en bellen.'

Bart uit Oss
kiest voor Tweak.

 

#6 Veiligheid

Over veiligheid kunnen we kort zijn. Niet omdat het niet belangrijk is, integendeel.
Veiligheid moet een vanzelfsprekendheid zijn, zodat jij daar niet over in hoeft te zitten.

Daarom doen we er alles aan om jouw internetverbinding safe te houden. Ons bekroonde modem is standaard voorzien van een ingebouwde firewall. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor tips hoe je zo veilig mogelijk om kunt gaan met je verbinding.
'Veilig internet begint bij het modem en eindigt bij jezelf. Dat zit wel goed dus!'

Ruud uit Almere
kiest voor Tweak.

 

#7 Prijs

Moet kwaliteit en toewijding altijd veel kosten? Nee, natuurlijk niet. Het leven is al duur genoeg en internet beschouwen we als een eerste levensbehoefte. Net als water uit de kraan. Het handige van een provider als Tweak - met een eigen netwerk -is dat we veel invloed op de prijs hebben.

De prijs houden we daarom graag laag, zodat zo veel mogelijk mensen kunnen profiteren van snelheid tegen een heel schappelijk tarief, al zeggen we het zelf. Kies je voor betaling per jaar? Dan krijg je nog eens een flinke korting.
'Lekker snel internet voor een lage prijs. Laat anderen maar hard roepen, mond-tot-mond-reclame werkt het best!'

Eric uit Bernheze
kiest voor Tweak.

 

Waarom kies jij voor Tweak?

En, zijn de bovenstaande redenen voor jou reden genoeg om te kiezen voor Tweak?

En doe de postcodecheck