Wat is belachelijk snel internet?

Belachelijk snel internet is zo snel, dat je daar nooit over na hoeft te denken. Zo is snelheid nooit een ergernis. Je internet is gewoon zó snel, dat je er wereldrecords mee kunt breken. Een belachelijk snelle internetverbinding voor een extreem laag tarief. Met zo’n snelle verbinding hoef jij je nooit meer zorgen te maken over snelheid. Je verbinding is gewoon altijd snel genoeg. Beláchelijk snel!

Super Mario Bros.

Nog steeds worden er regelmatig records verbroken in de Nintendo-klassieker Super Mario Bros. In de tijd die speedrunners nodig hebben om Mario uit te spelen kun jij je gehele muziekcollectie bijwerken.

04.54 sec. = Elden Ring al 4,5 keer downloaden

Goal

Het snelste Nederlandse doelpunt staat op naam van Bart van der Veer. Tijdens een wedstrijd tussen Oeverzwaluwen en Asser LTC schoot hij in één keer raak. Tussen het fluitje en zijn doelpunt download jij zo meerdere muziekalbums.

Goal 03.17 sec. = 7,3 albums offline beschikbaar maken in Spotify

100 meter hordelopen

Op 22 juli 2016 brak Kendra Harrison het wereldrecord 100 meter hordelopen tijdens de Diamond League Athletics Meeting in London. Terwijl zij haar record brak kon jij een aflevering van Friends downloaden.

100m horde lopen 12.20 sec. = Meer dan een half uur Full-HD film binnenhalen

Rubik’s kubus

Tijdens de Wuhu Open 2018 schaafde Yusheng Du 0,75 seconden van het vorige wereldrecord met een combinatie van geluk en ongelooflijk geoefende vingers. In diezelfde tijd zet jij gemakkelijk al je vakantiefoto’s op Facebook.

Rubiks kubus 03.47 sec. = 196 foto’s uploaden naar Facebook

1 Gigabit

Belachelijk snel Internet
+

Interactieve TV

O.a. 75 TV-zenders en TV van Canal Digitaal
+

Bellen

0,07 p/m vast en mobiel
Voor:

59.95

per maand
Bekijk abonnementen