5 keer beter af met Tweak

De meest relaxte internetprovider

Wij geloven in een vrij en open internet. Dat willen wij garanderen door zo onafhankelijk mogelijk te zijn. De beste manier om dat te doen bleek het stichten van een bedrijf in de polder. Als je kiest voor Tweak dan is de kans groot dat je dat doet omdat je net als ons gelooft in onze kernwaarden. We zijn trots op ons twintigjarig bestaan en geloven dat we dat te danken hebben aan trouwe klanten die geloven wat wij geloven.

#1

Uitdagend

In een boel landen in de wereld heerst een monopolie op het gebied van internettoegang. Daar hebben wij in Nederland gelukkig geen last van. Grote providers doen wel een aardige duit in het zakje. Wij geloven dat Nederland behoefte heeft aan een zogenaamde ‘challenger’, een uitdager in de markt. Zo hou je de markt wakker.

#2

Een eigen servicedesk

De meeste mensen hebben wel eens een callcenter aan de telefoon gehad. Belscripts en onpersoonlijke antwoorden zijn aan de orde van de dag. Om dat tegen te gaan hebben wij een eigen servicedesk in huis. In hetzelfde gebouw als de commerciële afdeling, management, productontwikkeling en techniek.

Als je ons belt krijg je dus gewoon een medewerker aan de lijn, die je op zijn of haar eigen manier te woord mag staan. Ons team bestaat met name uit bijzonder capabele jonge mensen die voor een groot deel hun eigen gang kunnen gaan. Wij geloven dat dat de beste manier is om service te bieden.

#3

Vrij en open internet

Privacy en netneutraliteit zijn een belangrijk item in de politiek. Wij vinden het belangrijk dat je kunt doen met jouw eigen verbinding wat je zelf wilt. Wij zullen jouw verbinding nooit kunstmatig beperken of op welke andere manier dan ook blokkades opwerpen.

Daarnaast zijn jouw gegevens bij ons in veilige handen. Jouw persoonsgegevens worden met zorg en vertrouwelijk behandeld en jouw surfgedrag wordt niet in de gaten gehouden, gelogd of anderzijds vastgelegd.

#4

Een eigen technische dienst

Tweak is ontstaan vanuit een fascinatie met techniek, en gestart door mensen die geloofden dat zelf een provider starten de enige manier was om hun nieuwsgierigheid en passie de kost te geven.

Dat zie je vandaag de dag nog erg goed terug op de werkvloer. Het wemelt hier van de getalenteerde techneuten en vrijwel iedereen heeft een achtergrond in de IT. Als extra bonus zijn wij daarom altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen die wij op een lucratieve en duurzame manier aan onze klanten kunnen bieden. Soms is dat met partners, maar meestal ontwikkelen wij al onze diensten zelf.

'Ik ga pas weg als de klant een lach op z'n gezicht heeft'

Jan, monteur Tweak
#5

Techniek van de toekomst

Door onze voorliefde voor techniek maken wij producten die wij zelf ook graag thuis zouden willen gebruiken. Als wij een verbinding aanleggen moet die zo snel mogelijk zijn, als wij een modem uitkiezen moet die volledig zelf in te stellen en te beheren zijn en als wij een nieuw pakket verzinnen denken we goed na over wat wij zelf graag zouden willen kopen.